kowal 2002, dzieki za wlepki,dotarly bardzo szybko.Serdecznie POZDRAWIAM
Jak sprawdzić czy mam centralny na pilota
Zwiń
X
-
Jak sprawdzić czy mam centralny na pilota
Witam, posiadam octavie 2000r. wersja SLX, mam oryginalne elektryczne szyby i central zamek. Nie mam jednak oryginalnego klucza i nie wiem czy jest w niej zdalne sterowanie zamka z pilota. Byłem w Skodzie w serwisie aby mi sprawdzili po numerze VIN, ale rocznika 2000 nie ma w bazie.
Jak sprawdzić czy mam to sterowanie z pilota?
Czy w wersji SLX były fabrycznie piloty do central zamka?
// dziękuje
-
-
marjusz, SLX - miałem taką wersje i było sterowanie z pilota. Musisz dokupic sobie pilota...tzn tj. kpl kluczyk + pilot, o odpowiedniej częstotliwosci i go zaprogramowac.
[ Dodano: Sob 02 Sty, 10 17:37 ]
tak wygladaja http://www.allegro.pl/item863453043_...33_92_mhz.html tylko ze skoda chyba ma 434 czestotliwosc....choc juz nie bardzo pamiętam
Komentarz
-
-
Re: Jak sprawdzić czy mam centralny na pilota
quote="marjusz"]Witam, posiadam octavie 2000r. wersja SLX, mam oryginalne elektryczne szyby i central zamek. Nie mam jednak oryginalnego klucza i nie wiem czy jest w niej zdalne sterowanie zamka z pilota. Byłem w Skodzie w serwisie aby mi sprawdzili po numerze VIN, ale rocznika 2000 nie ma w bazie.
Jak sprawdzić czy mam to sterowanie z pilota?
Czy w wersji SLX były fabrycznie piloty do central zamka?
// dziękuje[/quote]
witam, można powiedzieć, że mam identyczną O1 slx,jeśli jesteś zainteresowany to podam Ci parametry wybite na moim kluczyku, może będzie to pomocne. W tej chwili nie mam go przy sobie ale jest na częstotliwość 433 Mhz i jak słyszę trzeba uważać przy kupnie kluczyka na dobór częstotliwości.Brakuje mi 2-go i też muszę sie któregoś dnia zebrać na zakup zapasowego, może podziałamy razem...sabakuto
Komentarz
-
-
Również posiadam wersje slx z 2000 roku i posiadam sterowanie z pilota, wydaje mi się że każdy slx takowe posiadał :wink:Pozdrawiam
Mercedes W124 300CE: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=150
Mercedes W210 290 Turbodiesel
Renault Laguna II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=25
Komentarz
-
-
marjusz, SLX - miałem taką wersje i było sterowanie z pilota. Musisz dokupic sobie pilota...tzn tj. kpl kluczyk + pilot, o odpowiedniej częstotliwosci i go zaprogramowac.
Prawdopodobnie po wypowiedziach za które dziękuje mam to sterowanie, ale wolałbym przed zakupem sprawdzić tylko nie wiem jak?
//Dziekuje za podpowiedzi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osmarjusz, programowanie pilota: naciskasz przycisk otwierania na pilocie, a następnie w przeciągu 1 minuty otwierasz zamek kluczykiem i programowanie gotowe
Oki to szukam takiego pilota
dziekuje piotrek_os
witam, można powiedzieć, że mam identyczną O1 slx,jeśli jesteś zainteresowany to podam Ci parametry wybite na moim kluczyku, może będzie to pomocne. W tej chwili nie mam go przy sobie ale jest na częstotliwość 433 Mhz i jak słyszę trzeba uważać przy kupnie kluczyka na dobór częstotliwości.Brakuje mi 2-go i też muszę sie któregoś dnia zebrać na zakup zapasowego, może podziałamy razem...
Dziękuje, przeszukałem neta i znalazłem tylko wkłady do oryginalnych kluczyków moje są dorabiane. Raczej szukam samego pilota w formie breloka / nie chce znowu płacić za dorobienie grota, chyba że idzie go przełożyć/
Komentarz
-
Komentarz